Leiner Laura: Mindig karácsony

"Mindig karácsony"„A bevásárlóközpont forgatagában, december 23-án három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn, amikor egy prankvideónak köszönhetően 14:59-kor hirtelen leáll a szerkezet."
A Mindig Karácsony három tinédzser lány, Anna, Bogi és Luca történetét meséli el. Egy különös véletlen folytán találkoznak egymással, és bár az elkövetkezendőkben úgy tűnik nincs sok közük egymáshoz, ez nem így van. Mindhármuk élete különös fordulatot vesz karácsonykor, amit mindhármuk szemszögéből átélhetünk, és bár látszólag semmi közük egymáshoz, mégis ezernyi láthatatlan szál köti össze a sorsukat. Átélhetünk benne egy rég elfeledett és eltűntnek hitt szerelmet, egy érdekes és szórakoztató nyaralást egy wellness hotelben, és figyelemmel kísérhetjük egy se veled se nélküled kapcsolat végkifejletét is. Egy igazán szórakoztató könyv, ami tele van csodákkal és karácsonyi varázzsal!
Ez a 2019-ben megjelent könyv véleményem szerint egy igazán különleges, és izgalmas kötet, amiben Leiner Laura tökéletesen leírta milyen kicsi a világ, és hogy mindennek köze van egymáshoz. Nagyon tettszettek a történetek, és sokkal élvezhetőbb volt így, hogy három szemszögből is olvashattuk őket! Minhárom történetnek megvan a maga különlegessége és szépsége, az pedig hogy milyen kreatívan van megoldva a három lány közötti, közös szál, még érdekesebbé teszi a könyvet, ráadásul rendkívül életszerű helyzetekről olvashatunk, amit sok olvasó iagzán át tud érezni. Karácsonykor tökéletes olvasmány, vagy akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes könyv, amit mindenkinek szívesen ajánlok!