Könyvcsomagok összeállítása

 

Kedves Olvasóink!

A könyvtár kényszerű zárva tartása alatt újraindítjuk „könyvcsomag összekészítő” szolgáltatásunkat mindazok számára, akik a járvány ideje alatt sem szeretnének lemondani az olvasás okozta örömökről.

Ezért – a májusban megismert módon – vállaljuk, hogy az Önök által telefonon, vagy e-mailben kért könyveket összekészítjük, majd – keddi és csütörtöki napokon – előre egyeztetett időpontban a könyvcsomagot a Könyvtárban átadjuk.


A kéréseiket az alábbi elérhetőségeken juttathatják el hozzánk:

  • gyerekkönyvek: gyermekkonyvtar@konyvtar.veresegyhaz.hu (vagy a +36-28- 385-231-es telefonszámon)
  • felnőtt könyvek: konyvtar@konyvtar.veresegyhaz.hu (vagy a +36-28- 385-231-es telefonszámon)

A keresett könyvekről elektronikus katalógusunk segítségével tájékozódhatnak, amelynek használatát ismerteti ez a videó. Új könyveinkről pedig a Moly.hu könyves közösségi portálon tájékozódhatnak.

Kérjük, hogy a szolgáltatás gördülékeny és biztonságos működtetése érdekében az alábbi szabályokat szíveskedjenek betartani!

  1. A kéréseket elektronikus levélben folyamatosan, míg telefonon hétfőtől péntekig, 10:00 és 16:00 óra között tudják jelezni számunkra. Kérjük, azt is írják meg, hogy kedden, vagy csütörtökön, továbbá délelőtt, vagy délután alkalmas-e Önöknek az összekészített könyvek átvétele.
  2. Egy olvasó egyszerre maximum 6 könyvet kérhet, s ezeket 28 nap időtartamra kölcsönözheti ki.
  3. Az elkészített könyvcsomagokat kizárólag a beiratkozott olvasó, vagy a korábban, a könyvtárban kiállított meghatalmazásban nevesített képviselő veheti át.
  4. Az összekészített könyvekért érkezők (is) kötelesek az orrukat, szájukat teljesen eltakaró maszkot viselni!