Változások

 

Ez év végén két kedves munkatársunktól is búcsút kell vennünk. Kitől végleg, kitől rövidebb időre.

Egyikük anyai örömök elé néz, s mivel januárra várja kislánya érkezését, így december végétől legalább egy évre elköszön könyvtárunktól és Önöktől is. S bár Dalma megígérte, hogy gyakran látogat majd bennünket gyermekével együtt, a kölcsönzőpult mögött biztosan nem találkozhatnak vele egy ideig.

És bizony kilép a könyvtár kötelékéből Mistéth Erika, a sokak által ismert és szeretett Erika „néni” is, akivel a gyerekrészlegben találkozhattak az apróságok, az ő szüleik és nagyszüleik is, sok-sok éven át. Erika 40 év munka után úgy döntött, eljött az ideje a visszavonulásnak, s annak, hogy napi 24 órában szentelje magát családjának.

Mindkettőjüknek köszönjük munkájukat! Dalmát mihamarabb visszavárjuk, Erikának pedig boldog „unokázós” éveket kívánunk!

Helyükön január 2-án már új munkatársakkal találkozhatnak majd. Ők természetesen kellő könyvtárszakmai ismeretekkel felvértezve érkeznek hozzánk, azonban így is el kell majd telnie 1-2 hónapnak, hogy viszonylagos helyismeretre szert téve, könyvtári működésünk sajátosságait megtanulva, ugyanolyan magabiztosan állhassanak az Önök szolgálatára, mint a most távozó két kolléganőnk. 

Ez persze azt is jelenti, hogy januárban és februárban lehetnek kisebb fennakadások a könyvtári szolgáltatások terén, különösen a gyerekrészleg szombati nyitvatartásában. Természetesen minden változásról igyekszünk Önöket időben tájékoztatni hírlevelünk, honlapunk és a Facebook segítségével.

Kérjük, kísérjék figyelemmel híreinket, s kezeljék türelemmel és megértéssel az esetleges kényelmetlenségeket! Ígérjük, mindent elkövetünk, hogy ezen fennakadások a lehető legkevesebb problémát okozzák Önöknek.

Köszönettel:
A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár munkatársai