Változtasd meg az életed, határ a csillagos ég és még tovább

Author
Marilyse Trécourt

Egy újabb regény, amely leírja, hogy csakis saját magunk változtathatunk az életünkön. Mindez csak elhatározás kérdése. Teszi ezt nagyon szerethető, érdekes formában.

Ugye emberi fajtánkra eléggé jellemző, hogy elégedetlenek vagyunk. A kinézetünkkel, a körülményeinkkel, a munkahelyünkkel és amúgy mindennel.

Mi lenne, ha minden kívánságunk teljesülhetne? Csak be kellene pötyögnöd egy honlap felugró ablakába, mit is kívánsz. Majd álomra hajtani a fejed, és voila! Brad Pitt lenne a férjed, a hajad mindig úgy állna mintha épp a fodrásztól jönnél ki, és csak tapsolni kellene a frizura váltáshoz. Ugye, hogy el tudnád képzelni? A kamasz gyerekednek hipp-hopp a tanulmányai lennének a legfontosabbak, és tökéletesen tudná tizenévesen, mit akar elérni az életében A férjed – aki Brad Pitt kiköpött mása – figyelmes, odaadó, segít a háztartásban, nem hagyja szét a zoknijait, és még a kutyát is leviszi sétálni… és az „átlagos”, boldogtalan, dolgozó anyukából bármi lehetnél, bármit megkaphatnál…

De vajon boldog lennél? Tényleg boldog?  

A történet jól megírt, szerethető. Nem csak egy, a sok, „megmondom a tutit, hogyan kellene élned” könyv közül. Elgondolkodtató... Milyen társadalmi elvárásoknak is próbálunk mindenáron megfelelni, és mi tesz minket igazán boldoggá?

Ha úgy érzed semmi sem jó, és kiszaladnál a világból neked ajánlom a könyvet.
 

Bodnár Anita